Sorban állás közben rendeztem be a fürdőszobám

Tudtátok, hogy miért vannak a pénztáraknál mindig különféle csokik, rágók és egyéb édességek? Ez egy Amerikából induló trend, aminek köszönhetően nagyon hatékonyan tudták növelni az ott kihelyezett általános, általában alacsony árú termékek eladásait.

És azt is tudtátok, hogy az utóbbi két évben mégis miért csökkent a pénztárkörnyéki kihelyezett termékek eladása? Az okostelefonok miatt. Mivel az emberek sorban állás közben sem a környezetükre figyelnek, hanem folyamatosan a telefonjukat böngészik, beszélgetnek stb. Egy ilyen sorban állós, interneten böngészős tíz perc alkalmával jöttek velem szembe a neten olyan fürdőszoba berendezési ötletek, amelynek köszönhetően fejben berendeztem újra a komplett fürdőszobát.

Találtam egy szuper 9 lépéses listát, ami segített abban, hogy megfelelő sorrendben haladva döntsek az új dolgokról, szükséges változásokról. Olyan ötleteket kaptam, amiket korábban nem is ismertem. Nálunk a lakásban például mindenhol a barnás, szürkés árnyalatok dominálnak. De ezen az oldalon rádöbbentem, hogy ennek nem kell így lennie, sőt! lehet, hogy jót is tenne, ha például a sárga színek dominálnának az új fürdőszobámban. Vagy akár ezt az egészet még kiegészíthetem azzal, hogy a padló teljesen már színű lenne.

Szintén ezen az oldalon kaptam egy tippet (ha jól emlékszem a 7-es pontban) arra, hogyan oldjam meg, hogy ne fagyjunk meg a hideg hónapokban sem, amikor kilépünk a zuhanyzóból. Törölközőszárító radiátor! Ezaz! Most már tuti, hogy ez kell nekem. Nem kell éjjel-nappal bekapcsolni. Nagyon egyszerűen falra helyezhető, és igazából még helyet is felszabadítok vele és a törülközőim is megszáradnak. Ez talán az egyik legjobb berendezési ötlet, amivel találkoztam.

Volt egy pont ami pedig a fürdőszobai szekrényekről szólt. Ekkor jöttem rá, hogy nekem nincs is szekrényem, miden csak fali polcokon, akasztókon vagy éppen a mosógép tetején van. De így belegondolva, ha lenne egy, a fürdőszoba többi elemével tökéletesen harmonizáló szekrényem, amibe minden olyan holmit elpakolhatok, amire éppen nincsen szükség, sokkal kifinomultabb és elegánsabb lenne az egész helyiség. Pedig erre eddig nem is figyeltem, mármint arra hogy mennyire passzolnak, vagy éppen nem passzolnak egymáshoz a fürdőben a bútorok, kiegészítők. Azonban, ahogyan ebben a cikkben össze volt gyűjtve, hogy mennyire fontos akár egy olyan apró részlet is, hogy a csaptelep kiválasztása során vegyem figyelembe, hogy az mennyire passzol például a zuhanyzóhoz, rájöttem, hogy tényleg ezeken is múlik a tökéletesség. Na meg persze a helyesen megválasztott kiegészítőkön.

Miután hazaértem a vásárlásból végig haladtam a többi ponton is. Majd listát készítettem, hogy mit milyen sorrendben fogok beszerezni, melyik munkával kell kezdeni stb, hogy a lehető legrövidebb idő alatt átalakíthassuk a fürdőt.

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt kis a fürdőszoba kisokost így vásárlás közben. Fel is iratkoztam a hírlevelükre, hogy a jövőben is kaphassak még ilyen szuper tippeket.