Pénztáros irányított a megfelelő helyre

A napom egy szokásos pénteknek indult a munkában, amikor alig várom, hogy vége legyen, megkezdődhessen a hétvége és mehessek haza. Ahogy azzal a gondolattal a fejemben játszottam, hogy mit is fogok otthon csinálni, hová is fogunk a férjemmel menni, eszembe jutott valami más. A szokásos nagybevásárlást általában csütörtökre időzítem, pont azért, mert pénteken mindig nagyon sokan vannak a boltokban, és hogy ne kelljen erre felesleges időt pazarolnom. Azon a héten viszont nem végeztem el a bevásárlást csütörtökön, mert semmi kedvem nem volt hozzá. Így maradt a péntek, és tudván, hogy tömegnyomor lesz, kedvetlenül hagytam el a munkahelyem, és ugyanilyen hangulatban léptem be a boltba is.

Ott valóban rengetegen voltak, számításaim sajnos be is jöttek. Folyamatosan lökdöstek engem és a kosaramat, alig vártam, hogy kijussak a boltból. Amikor beálltam a pénztárhoz, kígyózó sor állt, így úgy döntöttem, felhívom a férjem, hogy elüssem kicsit az időt, mert tudtam, hogy ő már hazaért a munkából. Panaszkodtam neki, hogy fáj a fogam napok óta, de nem akarok visszamenni a régi fogorvosomhoz, mert múltkor is több kárt csinált, mint amennyit segített volna. Másik alternatíva viszont nem volt a fejemben, mert nem voltam jártas abban, hogy milyen fogászati rendelők vannak, és ódzkodtam az ismeretlentől is. Amikor én következtem, letettem a telefont, és elkezdtem felpakolni a szalagra a vásárolt termékeimet.

A pénztáros hölgy elnézést kért, és mondta, hogy a világért sem akart hallgatózni, de véletlenül meghallotta a beszélgetésemet a férjemmel, hogy bizonytalan vagyok fogászat választás tekintetében. Elmondta, hogy a fogászat, ahová ő jár, szerinte a legjobb a környéken, még sosem kellett benne csalódnia, és bátran ajánlja bárkinek. Pénztárcabarát ahhoz képest, hogy milyen színvonalon dolgoznak, és nagyon kedves nem csak a fogorvos, hanem az asszisztens és a dentálhigiénikus is. Éppen ezért, mert ennyire emberségesek, a pénztáros is visszajáró páciens, pedig ez nagy szó. Elmondása szerint világ életében rettegett a fogorvosoktól egy gyerekkori trauma miatt. Ezért ő nehéz esetnek tartja magát, ha fogászati kezelésről van szó, azonban az itt dolgozók képesek voltak annyira megnyugtatni és ellazítani, ahogyan azt korábban senki sem tudta megtenni.

fogászat Budapest

Ezen felül nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre is, hiszen a bajt könnyebb kiküszöbölni, mint a már meglévőt kezelni. Mindig is ezen a véleményen voltam én magam is, így nagyon szimpatikussá vált, amit a pénztáros hölgy mesélt. Tapasztalataim alapján a legtöbb rendelőben inkább a probléma kezelésére koncentrálnak, a többi fontos részre pedig kisebb figyelmet fordítanak. De a kezelés utáni ápolás is nagyon fontos szerintük, hogy ne menjen kárba a helyrehozásba fektetett munka. Ehhez a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, hogy a fogak egészségét megfelelően helyreállítsák.

Megkérdeztem a hölgyet ezek után, hogy tudok rátalálni erre a rendelőre, árulja el nekem a nevét. Hirtelen nem jutott eszébe, így azt javasolta, hogy írjam be a keresőbe, hogy fogászat Budapest, és rögtön ki fogja dobni, ugyanis az első találat lesz az. Azért mondja ezt, mert emlékszik, hogy ő is így talált rá. Megköszöntem neki a segítséget, összepakoltam a vásárolt árut, és hazaindultam. Otthon elújságoltam a férjemnek a hallottakat, és rögtön rá is kerestünk a fogászatra. Valóban úgy volt, ahogyan azt a pénztáros mondta, úgyhogy fel is hívtam az oldalon található telefonszámot, hogy időpontot kérjek. Az asszisztens nagyon kedves volt a telefonban, és meg is kaptam az időpontot. Remélem, nekem is pozitív tapasztalataim lesznek!