Nem játék már a számlaadás!

Jó irányba halad ebben a dologban a világ, így a mi országunk is. A NAV-hoz kötelezően bekötött pénztárgépekkel állítólag sokat fehéredett a gazdaság, és én annak is örülök, hogy egyre több olyan szolgálató, vagy épp szakmunka-terület van, akiknél szóba sem jön már a fusizás. Nekem ez mindig fontos volt! Sokat kerestem itt a környékünkön is olyan szervizcsapatot, akiknek visszaellenőrizhető a munkája, vállalnak rá garanciát, és mindig adnak számlát. Nálam ebben is élen jár a mobilvízszerelő hu. Akárcsak gyors és körültekintő munkavégzésben, és minden másban. Részemről ők a legjobbak, és erre a szavamat adom!

Így keressetek rájuk, ahogy írtam (mobilvízszerelő hu), természetesen ponttal közte, vagy a linkre kattintva, és már hívhatjátok is őket bármilyen szerelési munkára, ott a websiteon. Hívhatjátok őket egészen egyedi dolgokhoz, mint a csatornakamerázás, vagy egy egyszerűbb duguláselhárításhoz, vagy valamilyen csőtöréshez.

Az “egyszerűbbet” nem érdemes félreérteni. Mindig hívjunk szakembert, ha tényleg nem csak a házilag könnyen megoldható kevés eset valamelyikébe futottunk bele (ami inkább csak dugulás esetén fordul elő), és mint mondtam ők mindig adnak számlát! Sokan hiszik, hogy valaminek a kicserélése, megjavítása a fürdőben gyerekjáték, aztán csak pislognak, mikor a munkájuk “gyümölcse” egy hónapot sem bír ki… Ma már ahány csap, ahány radiátor, pláne ahány gázkazán, annyiféle… Kell rá ember, aki látott már minden ilyesmit, és minden héten többször ezt csinálja – ekkor lesz a javítási munka eredménye több, mint kielégítő.

Egy kicsit visszatérve, erre a számlaadás dologra: hogy is lehetne bárki nyugodt, aki mondjuk gázszerelőt hív, és esetleg az úgy hagyja ott neki a háztartást, hogy nem adott papírt róla, hogy bármihez hozzányúlt? Márpedig a mobilvízszerelő.hu emberei nem csak vizes ügyekben, de fűtésrendszerünk vonatkozásában például még a gázzal kapcsolatos ügyeket is a megfelelő hozzáértéssel ellátják (erre utaltam a gázkazán említésénél az előző bekezdésben). És ezt dokumentálják és kiadják a kézzel fogható hiteles dokumentumot erről, tehát az ilyen, veszélyes területeken is – mint amilyen egy gázzal üzemelő kazán – teljesen körültekintőek. Ez csak nekem nagyon megnyugtató? Én nem hinném!

Ez utóbbi még annak is fontos lehet, aki biztosítás-szempontból akar elszámolni valamit. Az ő hiteles számláikat pedig mindenki elfogadja! Ha nem Pest megyében, vagy Budapesten éltek, ahol ők végzik a dolgukat, akkor is mindezen szempontot vegyétek figyelembe szerintem, ha dolgoztatni akartok bárkivel ilyen téren. Mert a meggyőző lendületesség csak akkor nem üt vissza, mikor valaki ezt számlával is garantálja!