Nem a pénztárgép a legfontosabb egy üzletben

Dolgoztál már pénztárosként?

Szerintem ez tipikusan egy olyan munka, amit szinte mindenki csinált már hosszabb-rövidebb ideig, legalább mint diákmunka , és ha el tudtad kerülni, akkor az már-már csodaszámba mehet egyes régiókban. Az egyik legfontosabb, amit mindenképpen meg kell tanulni, az a pénztárgépek kezelése szokott lenni, bár azért nem egy olyan nagy ördöngösség – ellenben, főleg a kis üzleteknél, nagyon fontos az is, hogy jó benyomást tegyünk a vásárlókra, hiszen ekkor fognak vissza-visszalátogatni a bizonyos üzletbe és válnak tartós ügyfelekké.

Ez utóbbit viszont számos dologgal lehet még segíteni: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké, hirdeti a Keresőben Első is, nem véletlenül; merthogy egy jól felépített és beállított, nem mellesleg ügyesen terjesztett weboldal rengeteget tud hozzátenni egy vállalkozás, vagy éppen csak egy boltocska sikeréhez és népszerűvé válásához is.

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké – ez a Keresőben Elsőnél nem csupán egy mondat, hanem “a mondat”, hiszen valóban ezt képviselik szívvel-lélekkel. Nem is olyan régen, amikor a mi vállalkozásunknál is szükségessé vált egy weboldal felépítése, némi keresgélés után őket kértük meg erre a feladatra, elsősorban a statisztikáik, a felmutatott munkáik és persze mások személyes beszámolói alapján – talán utóbbi lehet a legfontosabb. Fontos volt számunkra, hogy ne csak egy összecsapott munkát kapjunk, de ettől függetlenül ne húzódjon a készítés fél évig; legyenek rugalmasak, kreatívak, kövessék a modern irányokat, de ettől függetlenül figyeljenek arra, hogy mi mit szeretnénk látni a végén.

Szerencsére egyáltalán nem kellett csalódnunk, sőt ma sem csinálnánk másként – nekik hála pedig sok oldallátogatónkból lett már ügyfél is!