Így maradjon több pénz a zsebedben a vásárlásaid során

Sokszor halljuk, hogy pénzért nem lehet boldogságot venni. Szinte már elcsépelt ez a mondat, és természetesen van is igazságtartalma, de nem értek vele teljesen egyet. A XXI. században, ahol a megélhetésünk a pénzen múlik, nem lehet elsiklani e fölött. 
Pontosan emiatt, amikor valami nagy értékű terméket kell beszerezni, akkor érdemes jól megnézni az árakat. Ugyanazért a termékért egy rossz döntés miatt előfordulhat, hogy akár több tízezerrel is nagyobb összeget kell fizetnünk, pusztán amiatt, hogy nem jártunk utána. 
Én már ezt évekkel ezelőtt megtanultam, így bevált módszereim vannak a költségek csökkentésére. 

Az egyik ilyen, hogy szeretem összehasonlítani több áruház kínálatát, és mindig figyelemmel kísérem az akciókat. Ehhez órási segítség az akcioleso.hu weboldal. 
A weboldal hatalmas előnyt nyújt azoknak, akik időhatékonyan szeretnék átnézni több áruház kínálatát. 
Az akcioleso.hu-n belül is több lehetőségünk van, hogyha kedvezmények után kutatunk. Ez egy olyan weboldal, ami az élelmiszeráruházaktól kezdve a ruhaüzleteken át egészen a műszaki boltokig minden kategóriát felsorakoztat, így bármire van szükségünk, kedvünkre válogathatunk.  

Az egyik ilyen az akciós újságok megtekintése. ( MEDIA MARKT Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ ) 
Az oldalnak ezen részén a különböző áruházak aktuális, kedvezményes termékeket tartalmazó újságjai érhetőek el. Különlegessége, hogy ezek szó szerint újság formátumban, lapozható megoldással érhetőek el, így rendkívül könnyen áttekinthetőek az éppen érvényben lévő akciók. 

A második ilyen lehetőség ezen az oldalon, hogyha az „AKCIÓS TERMÉKEK” listájában böngészünk. Itt is áruházanként tekinthetjük meg az akciókat, azonban könnyebb a dolgunk, ha egy kifejezett terméket keresünk. Nem kell végig lapozni a teljes katalógust, hanem elegendő kiválasztani az adott kategóriát (pl. „élelmiszer”), és egyszerűen megnézzük, szerepel-e éppen az általunk keresett termék. 

A harmadik, és szerintem legkülönlegesebb lehetőség, hogyha az úgynevezett kuponokat futjuk végig. Ebben a kategóriában túlnyomó részt szolgáltatások érhetőek el, ezekből is természetesen azok, amelyekre jelen pillanatban valamilyen kedvezményt tudunk érvényesíteni. Számos esetben lehet hasznos, ugyanis akár wellness hétvégékre vonatkozó ajánlatokat is találhatunk, de találkoztam már olyannal is, hogy épp a jogosítvány megszerzéséhez szükséges órákat lehetett jelentős összeget spórolva megszerezni. 

Természetesen nem ez az egy internetes áruház, ahol széles választékkal találkozunk, viszont azért tartom mégis praktikusabbnak, mert az akcioleso.hu számára mindegy, melyik webáruházban találjuk meg a nekünk megfelelő árut. Számukra az a lényeg, hogy megtaláljuk, így sokkal nagyobb eséllyel tudjuk megvalósítani az elképzelésünket.

Korábban már számtalanszor igénybe vettem ezt az oldalt, és nem hazudok, ha azt mondom, hogy tetemes összeg maradt a zsebemben az által, hogy nem voltam rest utána menni az ajánlatoknak. Rendszeresen böngészem a MEDIA MARKT Akciós Újság -> Új Akcióit -> az AKCIÓLESŐ oldalán.
Egy szónak is száz a vége, hiába nem lehet pénzen boldogságot venni, de az élet mégiscsak könnyebb, ha nem üres az ember zsebe!