Ennek a cégalapítós helynek nem csak a pénz fontos

Sokszor elgondolkoztam már azon, hogy milyen lenne a pénztől függetlenül élni. Elvégre a pénz csupán egy közmegegyezésen alapuló dolog. Az önfenntartás álma nagyban éltetett, mikor tinédzser voltam. Végül azonban úgy látszik valamennyire konformista lettem, mert beláttam, hogy igenis a pénz nagyrészt szükséges az élethez. Nagy különbség van azonban abban, hogy a rabjai leszünk-e, vagy olyan dolgokra használjuk, amik valóban boldoggá tesznek minket.

Nekem a legnagyobb álmom az volt, hogy a saját főnököm legyek. Szerettem is volna ezért egy céget alapítani és a Topcégalapítás segítségével ez sikerült is. A kezdet olyan egyszerű volt, hogy csak véletlenül megláttam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” kiírást. Bizalmat szavaztam nekik és rá is kattintottam erre az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra.

Az oldal, (a Topcégalapítás) ahová ennek hatására kerültem, nagyon szép volt. A szépség azonban nem minden, annál sokkal fontosabb volt, hogy könnyedén át tudtam látni mindent, ami az oldalon szerepelt. Csak lefelé kellett görgetnem és megtudhattam mindent a szolgáltatásukról. Nekem az, hogy az információkat ilyen könnyedén el tudtam érni, rendkívül komoly érv volt amellett, hogy őket válasszam.

Végül így is lett. Felhívtam őket és egy kellemes beszélgetés során át tudtunk venni minden fontosabb dolgot, amit most tennünk kell. Nem bántam meg azóta sem, hogy rákattintottam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra.