Egy pénztáros, aki csak online vásárol

Meglepő módon pénztárosként preferálom az online vásárlást. Mivel napjaim nagy részét a pénztárgép mögött töltöm egy ruházati szaküzletben, ezért saját részre történő vásárlás esetében próbálom kerülni a lehetőséget, hogy személyesen kelljen megvenni a szükséges dolgokat a boltban. Legyen szó élelmiszerről, háztartási cikkekről, bútorokról, mindent online szeretek intézni. Legutóbbi alkalommal a csomagtartók voltak a keresési előzményeim között, mivel már régi álmom, hogy a családdal kempingezni menjünk. Relatíve nagy családunk van, 3 gyerkőccel, így szükség volt nagy pakolótérre. Sajnos az autó csomagtere nem a legtágasabb, ezért úgy döntöttem, hogy ideje beszerezni egy tetőcsomagtartót.

csomagtartók

Csomagtartók praktikussága: még több tér a tetőn

Ha egy hosszabb nyaralást, kiruccanást tervezünk fontos, hogy elegendő hely legyen az összes poggyásznak és esetleges felszereléseknek. Ezek a csomagtartók lehetővé teszik, hogy az autóban lévő csomagtéren felül extra helyed legyen. A tetőcsomagtartóra szerelhetsz akár biciklit vagy tetőboxot, síléceket, attól függően, hogy milyen vakációt terveztek.

Mi ebben az esetben kerékpártúrás kempingre indultunk, így a szükséges, általános holmik mellett, kellett egy felület, ahova a bringákat szereljük fel.

Hol érdemes körülnézni?

Én személy szerint az autofelszerelesek.hu oldalra esküszöm már évek óta. Egy barátom ajánlotta először, amikor ő történetesen szintén biciklitartó vásárlásban volt. Az oldal széles és színes választékának köszönhetően gyorsan megtaláltam, amit kerestem. Rengeteg szöveg, kép és videó segítette a vásárlási utamat. Az meg különösen megnyugtatott, hogy a mi pici Renault Twingonkra is gyártanak tetőcsomagtartót.

Mondanom sem kell a kerékpártúrás kemping szuper élmény volt. Mostantól biztosan többször fogunk hasonló kirándulást tervezni a családdal.