Biztosítást kötni a vállalatoknak sem egyszerű, ritka az igazán jó ajánlat.

Nem is olyan régen történt, hogy egy kicsit spórolni akartunk. Abban már biztosak voltunk, hogy nem fogjuk a dolgozók bérét csökkenteni, munkaerőt sem akartunk elküldeni.

Egy nagyobb beruházás előtt állva viszont nem engedhettük meg magunknak, hogy a költéseink az akkor szinten maradjanak.

Elsőként a számláink összegének a csökkentésével akartunk kezdeni. Próbáltunk a villanyon spórolni, a vizen, a működési költségeken, de nem nagyon sikerült.

Akkor mondta az egyik vezető, hogy miért nem megyünk el inkább a biztosítási kötvényeinkkel a pannonsafehez és miért nem vizsgáltatjuk meg ezeket a kötvényket. Ennél a cégnél ugyanis, mint kiderült, azzal is foglalkoznak sok más egyéb tevékenység mellett, hogy vállalatok kötvényeit is vizsgálnak és segítenek abba, hogy hol tudunk igazából spórolni, milyen megszorításokat kellene eszközölnünk a magasabb profit érdekében.

Gyakorlatilag nem segítenek abban, hogy a gyártást optimalizáljuk, hanem abban segítenek, hogy a lehetőségeinkhez mérten a lehető legkevesebbet költsük biztosításra.

A megbeszélés nagyon jó hangulatban telt. A szakember, aki fogadott minket, alaposan, tüzetesen átnézte a kötvényeinket és minden olyan tételt, amit Ő túlzásnak vagy feleslegesnek tartott, alaposan átbeszéltük.

Természetesen, miután átnéztük az egyes kötvényeket, alaposan átnéztük azt is, hogy hogyan, milyen megoldásokkal tudnánk elállni a biztosítástól és milyen olyan alternatívákat tudnak ajánlani, amik miatt megéri őket választani.

Mivel csak egy ismerősöm tapasztalataira alapozva mentünk el hozzájuk, nem nagyon számítottam sok mindenre, mégis nagyon elégedetten távoztunk. A https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldal tényleg olyan tanácsokkal tudott szolgálni a számunkra, amiknek a segítségével egy jókora összeget le tudunk faragni a költségvetésünkből. Valóban igaz a honlapjukon is olvasott kis idézet, hogy úgy tudunk a legjobban megtakarítani, hogyha figyelünk a költéseinkre.

A vállalkozásoknak nagyon fontos, hogy megfelelő biztosításuk legyen, mert egy kisebb meghibásodás akár több ember sorsát is megpecsételheti. Ezért nagyon örültünk, mikor egy sokkal jobb biztosítást ajánlottak fel nekünk a már meglévő helyett, olcsóbban.

Az előző biztosítónknál éppen lejáróban volt a hűségidő, ezért nem sokkal később meg is tudtuk kötni a sokkal jobb biztosításunkat, amivel valóban sokat spórolhatunk.