A megszokott karácsonyi bögre helyett, válassz egyedi karácsonyi pólót!

Köztudott, hogy nem szeretek boltokba járni, kivárni a hosszú sorokat, türelmes lenni, amíg a pénztárgép kinyomtatja a blokkot, ellenállni a sok impulzusnak, ami arra ösztönöz, hogy mindent megvegyek, és nem elkölteni a magammal vitt összes pénzem. Ellenben vásárolni szeretek és lenyűgöz minden, ami lakberendezési tárgy és egyedi ruha. Ezért és az első mondatban felsoroltak miatt preferálom az online vásárlást már évek óta. Abban viszont bárkinek igazat adnék, hogy nehéz megtalálni a megfelelő méretű és minőségű ruhát az interneten, az első hónapokban ezeket nekem is a saját bőrömön kellett megtapasztalnom.

De szerencsére hamar rátaláltam egy webshopra ami egyedi pólókat kínál a vásárlóinak. Itt sokszínű, különböző mintájú pólók, pulóverek száza megtalálható, mindezek témákba kategorizálva. A weboldal nagyon egyszerűen kezelhető és átlátható. De amivel igazán levettek a lábamról az a segítőkész ügyfélszolgálat, a gyakori kérdések válaszainak összefoglalója a honlapon és természetesen az érthető mérettáblázat. A póló vásárlás után pedig nem csak visszaigazoló e-mailt küldenek, hanem ezzel együtt csomagkövetési lehetőséget is nyújtanak! Eddig minden vásárlásom megérkezett 2 munkanapon belül. Egyébként az itt vásárolt pólókat és pulóvereket egyaránt már több barátomnak is ajándékoztam. Ráadásul a munkahelyemen projektmenedzserként megkaptam a belsős karácsonyi ünnep megszervezését feladatként a csapatommal. Nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen végre megszakíthattuk a régi bögrés, zoknis vagy épp tollas hagyományt, és egyedi mintájú nyomtatott pólót rejthettünk kollégáink csomagjaiba ajándékként. Szerencsére az ügyvezetőnk hamar jóváhagyta mind az ötletet és mind a költségeket is! Bár bevallom, nem volt nehéz dolgom meggyőzni őt, hiszen a vásárlásaimnak köszönhetően hiteles érvekkel tudtam alátámasztani a pólók minőségét. Ezt követően grafikusunk megtervezte az egyedi céges karácsonyi logót a pólókra, amit e-mailen keresztül küldtem el a honlapon feltüntetett e-mail címre. Mi sikeresen a karácsonyi nagy felhajtás előtt adtuk le a rendelésünket, hogy semmiképp ne adjunk lehetőséget a késésnek, hiszen ebben az időszakban a nyomdák extrán leterheltek. Egyedül attól tartottam, hogy majd a portásunk veszi át a csomagot, és nem marad titok az ajándék. De a rendelés közben a megjegyzés rovatban volt lehetőségem feltüntetni azt, hogy a futár engem hívjon a megadott telefonszámon, ha megérkezik, így ezt a félelmemet hamar elhessegettem.

Végezetül az ajándéknak mindenki örült, és őszinte meglepetéssel konstatálták, hogy végre újdonságot kaptak. Ráadásul pólókat azóta több kollégámon és nem csak munkaidőben láttam, ami boldogsággal tölt el, hiszen egy ilyen ajándék többet ér, mint egy polcon porosodó bögre.