A gázpalack ár változatlan, mégis van, aki többet nyújt

Nehéz egyedinek lenni, nehéz magadhoz vonzani a vásárlókat. A cégek egymással versenyeznek, ez nekünk, vevőknek pedig remek lehetőség, hogy kihasználjuk az újdonságokat.

Van egy kis nyaralónk, még a nagypapám építette amikor fiatal volt. Ebben a nyaralóban nyaral nyaranta az egész család. Mindig nagy tervezgetés megy, hogy melyik héten ki menjen le a családdal, barátokkal.

Nem kell valami kacsalábon forgó palotára gondolni ez alatt. Egy aprócska kétszobás, fürdőszobás és konyhás faház egy viszonylag nagy telken a Balaton közelében. Sokkal inkább a hangulata, a gyerekkori élmények szépítik meg magát a nyaralót, ráférne már egy felújítás.

Ott mintha megállt volna az idő. Minden berendezés régi, velem nagyjából egyidős vagy nálam is öregebb. Egyedül a hatalmas TV nem illik a képbe, amit nemrég vettünk oda, mert a régi elromlott. Szeretek ott lenni, diákkoromban sokat jártunk le a barátaimmal. Minden nyáron ott voltunk egy hetet, szülők és szabályok nélkül. Akkor ez volt a világ legjobb helye.

Ősszel is le szoktunk menni takarítani és rendet tenni, téliesítjük a házat, összeszedjük a faleveleket, ilyesmi.

Na, ebbe a nyaralóba nincsen bekötve a gáz. A fűtést ilyenkor elektromos hősugárzókkal oldjuk meg, a sütő pedig egy külső gázpalackról működik, amit általában otthonról viszünk magunkkal, mert a Balaton környékén, ősszel szinte semmi sincs nyitva. Az egész hely elég kihalt, lehetetlen lenne gázpalackot vásárolni. A gázpalack ár amúgy is sokkal kedvezőbb a fővárosban, a Balaton mellett ugyanis minden sokkal drágább. Van, hogy másfélszeres, kétszeres árakon jutunk hozzá egyszerű használati cikkekhez. Ha éppen nem nyaralni megyünk egy rakás csomaggal akkor a gázpalackot is magunkkal szoktuk vinni.

Legutóbb történt, hogy későn kaptam észbe, a kocsi szervizben volt az utazás előtt, és akkor jutott eszembe, hogy nem vettem gázpalackot!

Hosszas keresgélés után rátaláltam a gazpalackfutar.com oldalra, ahol fel sem kellett hívnom őket, egy visszahívás kérelem küldése után ők kerestek fel engem. A gázpalackjaik nagyon jó árban voltak, így innen rendeltem meg az utánpótlást. Megmentettek attól, hogy 3 napig szendvicset együnk Balatonon, mert ősszel az éttermek sincsenek nyitva és házhoz sem lehet rendelni.

Nagyon kedvesek voltak, és mikor mondtam, hogy sürgős, akkor igyekeztek még aznapra időpontot keresni nekem, így este már nálam is volt a gázpalack. A kedvező ár, a házhozszállítás és az ügyfélközpontúságuk annyira elnyerte a tetszésemet, hogy hiába jó már az autóm, azóta is csak tőlük rendelek gázpalackot. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb így.