A futárnál nem cseng a pénztárgép, csak a bankkártyaolvasó csipog

6 Ft-ot kértek egy gombócért, ez a legelső fagyi ár amire emlékszem. Gyerekkoromban, amikor befejeztük a látogatást nagymamámnál, és indultunk haza, mindig a féltve őrzött erszényéért nyúlt. A szelet csoki mellé, amit adott, mindig járt 20 Ft is. Ilyenkor általában megfogadtam, hogy ezúttal félreteszem a pénzt és bedobom a perselyembe, de persze még hazafelé elfagyiztam, 3 gombóc is kijött a húszasból. Akkoriban el sem tudtuk volna képzelni, hogy bankkártyával, mobil appal, netbankon keresztül, vagy előre utalással fizessünk bármiért is, amit egy virtuális áruházban vásároltunk meg. Kétségtelenül kényelmesebb módja ez a fizetésnek, és persze minél több lehetőség van rá, egy webáruházban, annál jobb.

Nincs ez másként a LORD Shopban sem, ami az én egyik kedvencem. Általában a futárnál szeretek fizetni, amikor már a csomag a kezemben van, de volt már arra is példa, hogy előre utaltam a rendelésem összegét, mert a csomagot a férjem szülei címére szállíttattam ki, mert nem voltunk otthon.

De mi is ez a LORD Shop? Elsőként akkor akadtam rá a weben, amikor borotvát kerestem a férjemnek, ugyanis rettenetesen érzékeny bőre van és eddig még nem igazán sikerült olyan márkát találnia, ami minden szempontból megfelelő. Kipróbált már mindent, a villanyborotvát, az eldobhatót, sokpengést, krémezőcsíkosat, cserélhető fejűt, de nem nagyon vált be igazán semmi sem.  Igazából már le is mondott róla, inkább szakállt növesztett. Eszembe jutott, hogy apukám még mindig a hagyományos borotvapengés, szappanhabos, pamacsos módszert használja. Soha semmi gondja nem volt az arcbőrével. Felvetettem a férjemnek az ötletet, hogy mi lenne h ezt próbálná ki. Ezzel egyidejűleg nekem is megfordult a fejemben, hogy úgysem lehet már sehol ilyesmit kapni. Kicsit szkeptikusan ültem le én is a kereső elé, de rá kellett jönnöm, hogy a hagyományos borotválkozási módszerek bizony reneszánszukat élik. 

Rátaláltam egy olyan márkára, amiről azelőtt sohasem hallottam. A LORD egy egyiptomi eredetű, többek között hagyományos borotvákat és borotvapengéket gyártó cég.  A LORD Shop erről a borotva márkáról kapta a nevét. Végignézve a kínálatot láttam, hogy áraik is nagyon kedvezőek, nemcsak borotva, hanem a többi árusított termék vonatkozásában is. Már böngészés közben eldöntöttem, hogy pengéből és borotvakészülékből is többet fogok választani, hadd próbálgassa a férjem a különböző típusokat, hátha ráakad a megfelelő darabra.

LORD Shop

A hagyományos borotvakészülékek mellett találtam eldobható borotvákat, cserélhető fejes, és krémezőcsíkos készülékeket is, többrétegű pengével. Az árak igazán magukért beszélnek, mindig minden kategóriában vannak akciós termékek.  A borotvákon kívül a LORD Shopban még rengeteg termék kapható, például kozmetikumok, tisztítószerek, pelenka és háztartási cikkek. A webáruház felülete egyszerű, nincs a felület túlbonyolítva, szép letisztult. A kívánt terméket egyszerűen és gyorsan, pár kattintással a kosarunkban tudhatjuk. Áttekinthető menüvel és gyorskeresővel teszik még egyszerűbbé a vásárlók dolgát.  Külön menüpontot kaptak az akciós termékek is. Én mindig ezzel kezdem a vásárlást és ha valami tényleg nagyon jutányos áron van, veszek belőle többet is. Visszatérő vásárlójuk vagyok, vitamint, tisztítószert, kozmetikumot mindig innen szerzem be az egész család számára. És persze borotvapengét is, mert a férjem itt talált rá egy olyan pengetípusra, ami végre tényleg simává varázsolja a bőrét anélkül, hogy irritálná.

A futár gyorsan, pár napon belül itt szokott lenni a megrendelt termékekkel, és a pénztárgép ugyan nem csilingel, csak a bankkártya csipog, én mégis mindig nagyon elégedett vagyok.