A boltunk pénztárosa cégalapításon gondolkodott

Van a lakásom közelében egy kisbolt, ahol minden este megvásárlom a legfontosabb dolgokat. Az egyik pénztáros lánnyal nagyon összebarátkoztam, ahogy csilingelt a pénztárgép, mert húzta le a vásárolt termékeimet, egyszer szóba elegyedtünk. Miután ez többször megtörtént, többször beszélgetni kezdtünk, és egy alkalommal megvártam munka után. Sok mindenről beszélgettünk, mintha már régóta barátok lettünk volna. Megemlítette, hogy egy saját vállalkozás elindításán gondolkodik, de nem mer teljesen egyedül belevágni, ezért valószínűleg székhelyszolgáltatást fog igénybe venni. Valószínű láthatta rajtam, hogy nem nagyon értem, miről van szó, mert elkezdett magyarázni.

Mondta, hogy beírta a keresőbe először is, hogy “cégalapítás budapest“, és szinte rögtön rá is bukkant a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalára. Mivel valamit konyított a témához, gondolta, hogy marad a weboldalon, hátha talál valami hasznosat magának. Talált is, még pedig egy óriási segítséget. Ugyanis a szekhelyszolgaltatas24.hu olyan szolgáltatást nyújt, amely nagy segítség lehet bármelyik induló vállalkozásnak. Többek között nekik köszönhetően nem kell az embernek fenntartania adminisztrációt, azaz nem kell bérelni irodát. Ez a mindenféle könnyebbség mellett anyagilag is hatalmas segítség tud lenni mindenkinek, hiszen a cégalapítás budapesten meg tudja terhelni az ember pénztárcáját, és minden forintnak örülhet, ami nála maradhat. Emellett még számos másik érv szól a szekhelyszolgaltatas24.hu mellett, amik pontosan elolvashatók a weboldalukon.

Ez a cég az előbb említett segítség mellett a cégalapításban sem hagyja az embert magára. Manapság sokkal könnyebben megy egy cégalapítás, mint korábban, tudta meg az újdonsült barátnőm, a bolti pénztáros. Míg korábban 2 hét alatt történt meg a bejegyzés, ez ma már nagyjából 2 napot vesz igénybe. De nem csak a folyamat egyszerűsödött, hanem sokkal olcsóbbá is vált. Ezelőtt ki kellett fizetni egy 100 000 Ft-os illetéket, ami valljuk be, ma is elég sok pénz, nem, hogy korábban. Ezzel szemben, aki napjainkban szeretne vállalkozást alapítani, annak csupán néhány tízezer forint befizetésére kell magát rászánnia. Mondta a barátnőm, hogy amikor ezt a részt olvasta, nagyon megnyugodott, mert a pénz nem igazán veti fel.

Ezután szükség van egy székhelyre is, hiszen enélkül nem jöhet létre a cégalapítás, és itt jön képbe a szekhelyszolgaltatas24.hu. Erre azért van szükség, mert erre a címre fog érkezni minden fontos küldeményünk, és a végrehajtó, illetve az ellenőrző cégek is ezen a címen fognak keresni bennünket, ha szükséges. Megtudtam azt is, hogy nem is drága a szolgáltatás ezért a sok mindenért cserébe, kétféle székhelyszolgáltatás van, az egyik Budapesten, aminek a féléves díja 29 900 Ft, a másik pedig Újlengyelen, ez a szolgáltatás pedig 39 900 Ft-ba kerül félévre. Mire ideért a mondandójában, már haza is értünk, és elbúcsúztunk egymásról, én pedig elraktároztam az agyamban ezt a sok hasznos információt.

cégalapítás budapest